DJ Ossi
Life is Now, press Play!

 

DJ Palvelut

Ossilta löytyy ammattitaitoa ja pelisilmää monenlaiseen soittamiseen, nopeista diskojumputuksista illan viimeisiin hitaisiin, humpasta swingin kautta räppiin ja rokkiin, kaikilta vuosikymmeniltä. Läppää heitän mikkiin sitten tarvittaessa myös esim Lontoon murteella, huonot vitsit saavuttavat siten myös ulkomaalaiset vieraat. :) Ammattitaidon lisäksi Ossilta löytyy ihan omasta takaa toki myös tarvittava äänentoistokalusto, isompaankin halliin. Äänenpainetta riittää ihan taatusti! Kun on omat mökävehkeet, tietää miten ne toimii ja mihin ne pystyy. Värivalojakin löytyy, usiammat. Lisäksi on tarvittavat luvat (Teosto, Gramex) musiikin julkiseen esittämiseen, sekä vastuuvakuutus. Ja verottajaakin muistan pitää tyytyväisenä. :)

Tässäpä esimerkkejä, mitä minulta voi tilata:

- HääDJ
- HumppaDJ eli IskelmäDJ
- SwingDJ
- BileDJ
- KaraokeDJ

Tässä hiukan lisätietoa yllämainituista.

HääDJ

Häitä on monenlaisia. On pieniä perhepiirissä tapahtuvia vihkimisiä, joissa ei viihdyttäjiä ole. Sitten on se yleisin juttu, että joku soittaa musaa. Tiskijukka siis, joko ostettu ulkopuolinen tai sitten joku sukulainen on saanut kunniatehtävän. Sitten on niitä, joihin on saatu oikein bändi paikalle soittamaan livemusaa. Lopuksi on se marginaalinen joukko häitä, joissa on sekä bändi, että tiskijukka soittamassa. Okei, myönnetään, ihan halvalla ei enää sitten naimisiin mennä, tuossa viimeisessä vaihtoehdossa. :)

Allekirjoittanut viihdyttää häissä oletusarvoisesti heti siitä lähtien, kun juhlavieraat saapuvat kirkosta juhlapaikalle. Toki alussa meno on seesteistä, musa on rauhallista ja soi pienellä, siellä taustalla. Illanpäälle sitten meno kovenee, tanssijalat alkavat vipattaa. Lapsille vedetään kakaradisko, mikäli heitä on paikalla. Oletusarvoisesti lopetan keikan viimeistään klo 01:30. Aika harva jaksaa tuosta enää jatkaa, hääpäivät kun tuppaavat olemaan pitkiä sessioita. Pitempäänkin kuitenkin soitan, mutta lisämaksusta.

Mikäli häänne ovat kesä/heinä/elokuussa, lauantaina, olkaa hyvissä ajoin liikkeellä varausten tekemisen kanssa. Esimerkiksi kotikaupunkini Oulun suosituimmat kirkot, juhlapaikat, catering yritykset, hääkuvaajat, bändit sekä tiskijukat, varataan yleensä jo vuotta aiemmin. Mutta aina kannattaa kysellä lyhyemmälläkin varoajalla, joskus tulee peruutuspaikkoja.


HumppaDJ eli IskelmäDJ

Olen harrastanut lavatansseja aktiivisesti jo vuodesta 1991 asti. Olen opetellut kaksikymmentä eri tanssilajia, kiertänyt Suomen lavat läpi, ollut mukana aktiivisesti lavatanssiseuran hallituksessa, harrastanut lavatanssikilpailuja, ollut ohjaamassakin lavatansseja. Suomalainen lavatanssikulttuuri on siis tullut perinpohjin tutuksi. Kaiken tämän pohjalta minun on helppo soittaa tanssittavaa suomalaista iskelmää, kaikentasoisille tanssijoille, vasta-alkajista konkareihin. Parketilta tanssimasta lavalle soittamaan siirryin jo 2009. Humpan soittamisestahan DJ Ossin tarina ylipäätään alkoikin. Suomalaisia lavoja ja tanssipaikkoja on nyt sitten tullut kierrettyä myös viihdyttäjänä, ei vain asiakkaana. Sokerina pohjalla ovat DJ keikat Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuosina 2014 - 2016.


SwingDJ

Tämä liippaa hyvin läheltä HumppaDJ toimintaa. Eli tanssiharrastukseni on kattanut myös rock and swing -tanssit. Tanssitaitoni perusteella tanssittavan swing musiikin etsiminen levylautaselle on helppoa. Monissa swing-bileissä olen ollut soittamassa jo way back. :) Seuraan myös swing-maailman uusia tuulia. Kovaan suosioon noussut West Coast Swing löytyy myös levylautaseltani. Ja tottakai olen opetellut myös tanssimaan sitäkin lajia. :)


BileDJ

Tämä kategoria kattaa sitten sen kaiken muun. :) Eli esimerkiksi firmojen pikkujoulut, kesäjuhlat, yksityisten synttärijuhlat, kakaradiskot, karonkat, mitä vain. Näissä tilaisuuksissa soitetaan sitten ihan mitä vain, mitä tilaaja haluaa. Ja mitä tulee noihin firmojen pikkujouluihin, olethan yhteydessä allekirjoittaneeseen jo syyskuussa. Suosituimmat viikonloput marras-joulukuusta varataan hyvissä ajoin.


KaraokeDJ

Me suomalaiset tykätään laulaa, karaååkke on ihan hullun suosittua. Tottakai DJ Ossi voi sellaisenkin illan teille vetää! Kalustosta löytyy myös karaokevehkeet ja biisejä ihan taatusti tarpeeksi.