DJ Ossi
Life is Now, press Play!

Hinnasto

Ei ole olemassa yhtä hintaa joka käy kaikkiin keikkoihin. Hinta on aina tapauskohtainen, riippuen tilaisuuden luonteesta, juhlapaikan sijainnista suhteessa kotikaupunkiini Ouluun, tilaisuuden kestosta, viikonpäivästä ja kuukaudesta. Allekirjoittaneen varaamisessa kannattaa olla ajoilla liikkeellä. Varsinkin kesän ja alkusyksyn lauantait ovat kovasti kysyttyjä, hääjuhliin. Mikäli haluatte kesäjuhlat, nopealla aikataululla, miettikää rohkeasti perjantai-illan varaamista. 


Moni on kysynyt, että kuinka kauas lähden keikoille. No, mullahan ei ole mitään kilometrirajaa. Minähän soitan vaikka polkkaa pingviineille etelänapamantereella, kun vain joku maksaa polttoaineet sinne. :) Eli rohkiasti vain kysymään tarjous kauemmaskin, asia on aina neuvoteltavissa.


Yhteystiedot

Allekirjoittaneen saa kiinni sähköpostilla:
ossi.kalliokoski (ät) gmail.com

Laitelkaa rohkiasti sähköpostia niin rupatellaan mitä haluaisitte juhliinne ja mitä voisin tarjota Teille. :)


Käykäähän kurkkaamassa myös Facebookissa DJ Ossin sivusto. Se on paikka jonne heittelen kuvia keikoilta ja muutenkin fiiliksiä ja ajatuksia tämän tästä. Sivu Facebookissa siis elää koko ajan, tämä www.djossi.fi sivusto päivittyy vain tarvittaessa. 

Linkki: https://www.facebook.com/pages/DJ-Ossi/293783653990178


Yritykseni Y-tunnus: 2442339-0
Yritys on ollut Suomen Yrittäjien jäsen vuodesta 2012.